Mangler du en lækker snack i varmen?
Prøv at lave disse rugbrødschips, knasende sprøde med passende mængde af salt og fantastisk duft med bjergkrydderier fra Kreta.
Dette skal du bruge:
Det er vigtigt at bruge en god olivenolie som ikke smager olieret eller fedtet. Tag en skefuld af olivenolien fra Anoskeli og du opdager fornemmelsen af olie forsvinder hurtigt, og man står tilbage med frisk og rar følelse i munden.
Den gode olivenolie skal ikke have meget kraftig duft eller smag, blot give en let frisk oplevelse af skov og græs, fyr og gran.
Olivenolierne fra Anoskeli har vundet flere internationale priser, senest i juni 2020 hvor den fik Prestige Gold Award til Mediterranean International Olive Oil Competition afholdt i Israel.
Sådan gør du:
Velbekomme, du har nu en knasende lækker snack til varmen, eller når du lige har lidt til noget lækkert. Nydes i moderate mængder - pas på salten - det er en meget vanedannende skøn snack🤩
mange varme hilsener, Jesper
Se video af fremgangsmåden nedenfor, og download en printervenlig PDF her:
Download denne opskift som PDF
]]>
Vil du lave et saftigt, luftigt brød til sommer bordet, så prøv dette foccacia brød.
Med Anoskeli Økologisk Extra Jomfruolivenolie og salt, rosmarin og græske bjergkrydderier fra Kreta,
Det er vigtigt at bruge en god olivenolie som ikke smager olieret eller fedtet. Tag en skefuld af olivenolien fra Anoskeli og du opdager fornemmelsen af olie forsvinder hurtigt, og man står tilbage med frisk og rar følelse i munden.
Den gode olivenolie skal ikke have meget kraftig duft eller smag, blot give en let frisk oplevelse af skov og græs, fyr og gran.
Gode olivenolier er kold og friskpresset kort tid efter høst fra oliventræet, og har dermed højt sundt indhold af antioxidanter så vil du få et lille krads i halsen, måske lyst til et lille host hvilket er et kvalitetstegn på friskhed og sundhed. I olivenkredse og til smagnings konkurrencer taler man om olier med 1, 2 eller endda 3 host, som tegn på sundhed og friskhed.
Olivenolierne fra Anoskeli har vundet flere internationale priser, senest i juni 2020 hvor den fik Prestige Gold Award til Mediterranean International Olive Oil Competition afholdt i Israel.
Her får du opskriften på et brød som passer som tilbehør til grill mad, et luftigt og saftigt alternativ til flute.
Dagene derpå er brødet lækkert på grillen, som bund for skønne bruschetta, med hvidløg, god olivenolie, mozerella, salt og friske tomater og frisk basilikum.
Inden bagning skal du dryppe olivenolie, salt og krydderier for eksempel rosmarin, timian, eller bjergkrydderier fra Kreta.
Sådan gør du:
Værsgo, du har nu et skønt luftigt og saftigt focaccia, som kan nydes til grill mad, eller som snack. Når brødet er tørt kan det bruges som bund på lækre brochetaer.
Her kan du se video af hvordan der kan pensles lige når brødet kommer fra ovnen:
Og her kan du se hvordan man kan teste om dejen kan strækkes, ved at lade den hænge i køkkenbordet mens du trækker den tynd, så langt du kan uden den revner:
God fornøjelse og velbekomme💛
Mange varme sommer hilsener fra
Jesper
Download denne opskift som PDF:
]]>