Refund policy

Reklamationsret 

Når du handler på Cretan Green webshop, har du 24 måneders reklamationsret fra du har modtaget varen. Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet eller få pengene tilbage. Dette betinger, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug eller anden skadeforvoldende adfærd af produktet. Er et glas med oliven, en vin eller en olivenolie fejlbehæftet, skal du straks sætte låg på i igen og meddele os, at du ønsker at reklamere. Hvis vinen, maden eller olivenolien er hældt ud, kan der ikke reklameres.

Der skal reklameres inden for rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for 2 måneder, vil reklamationen altid være rettidig.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
Reklamationer af varer kan efter rekvirering af RMA nummer og nærmere aftale sendes til:

Cretan Green ApS

Englandsvej 358
2770 Kastrup

CVR 41827971

 

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller andet.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at reklamere for dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Gem eventuel kvittering for forsendelse, så vi kan refundere udgiften, såfremt reklamationen er berettiget. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.