Handelsbetingelser

Generelt

Cretangreen v/Mihalis Brikalis

Strandvejen 60
2900 Hellerup

CVR 39280981

Telefon: 91 95 63 72

Betaling

Du skal være 18 år for at handle på vores webshop

Vi accepterer betaling med MobilePay, VISA eller Mastercard. 

Alle priser er i danske kroner og inkl. moms og andre afgifter.

Priserne er dagspriser og der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Levering

Gratis udbringning til Farum, Værløse, Birkerød ved køb for mindst kr. 99.

Ellers fast fragtgebyr på 49,- op til 10kg, via DAO 365.

Alle produkter og varer købt hos Cretan Green er Cretan Greens ejendom indtil leveringstidspunktet. Det betyder, at risikoen for bortkomst og/eller beskadigelse ligger hos os indtil leveringstidspunktet. Som leveringstidspunkt anses, når varer er eller er forsøgt leveret til dig.

Ved afgivelse af ordre, angiv venligst hvor varerne må stilles hvis du ikke er hjemme ved aflevering.


Afhentning

Afhentning kan ske i Farum eller Hellerup, kun efter aftale, kontakt Telefon: +45 91 95 63 72.


Fortrydelsesret

Ifølge forbrugeraftaleloven er fødevarer ikke omfattet af returret. Derfor er returnering af varen uden forudgående aftale ikke mulig.

 

Reklamationsret 

Når du handler på Cretan Green webshop, har du 24 måneders reklamationsret fra du har modtaget varen. Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet eller få pengene tilbage. Dette betinger, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug eller anden skadeforvoldende adfærd af produktet. En et glas med oliven, en vin, en olivenolie eller figner fejlbehæftet, skal du straks sætte låg på i igen og meddele os, at du ønsker at reklamere. Hvis vinen, maden eller olivenolien er hældt ud, kan der ikke reklameres.

Der skal reklameres inden for rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for 2 måneder, vil reklamationen altid være rettidig.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
Reklamationer af varer kan efter rekvirering af RMA nummer og nærmere aftale sendes til:

Cretangreen v/Mihalis Brikalis

Strandvejen 60
2900 Hellerup


Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller andet.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at reklamere for dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Gem eventuel kvittering for forsendelse, så vi kan refundere udgiften, såfremt reklamationen er berettiget. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.